Háló kínálat

Háló kínálat

Az emberek számára  zavaró madarak (pl. galambok, verebek) távoltartásának egyik legkézenfekvőbb módja lehet városi környezetben a védendő épület hálózása. Nem mindegy azonban, hogy milyen minőségű hálót használnak és hogyan helyezik azt fel, fontos a megfelelő minőségű háló beszerzése és hogy megfelelő szakértelemmel helyezzék fel a hálót, ellenkező esetben egyrészt a probléma nem oldódik meg, másrészt a madarak könnyen a háló mögé szorulhatnak és hosszan szenvedve elpusztulnak.

A munkaterületek és a problémát okozó madarak helyenként eltérők, ezért hasznos, hogy a szakemberek cégünknél megtalálják a megfelelő színű és lyukazású hálókat, ezen felül különböző méretben vásárolhatják meg a hálókat, hogy minél kisebb anyagveszteséggel kelljen számolniuk.

Megnézem a webshopot

A megfelelő háló és kiegészítő fontos a kihelyezés időigénye szempontjából is, hiszen ezeket a munkálatokat általában magasban végzik alpin technikával, így a gyors és hatékony felhelyezést biztosító alapanyagok és kiegészítők (C kapocs és kapcsozó eszköz) szintén nagy segítséget jelentenek. Egy projekt képei. ...