OVISTOP

OVISTOP

Az OVISTOP egy állatgyógyászati készítmény, amely a galambok tojásainak termékenységét szabályozza, egészen pontosan csökkenti azt. Megjelenését illetően egy Nicarbazin hatóanyaggal átitatott, vékony szilikonréteggel lezárt kukoricaszemeket tartalmazó állatgyógyászati termék.

Tovább
Hálók

Hálók

A megfelelően kihelyezett madárhálók lehetőséget biztosítanak arra, hogy az épületeket, építményeket vagy azok részeit (pl. szellőző nyílásokat) elzárjuk a madarak elől. Ezzel megakadályozható, hogy pihenő- vagy fészkelőhelyként használják ezeket a területeket, hogy ne zavarják az ott élő embereket.

Tovább
Tüskék

Tüskék

A beülés-gátló tüskék lehetőséget biztosítanak arra, hogy a madarakat megszokott pihenő- vagy fészkelő helyüktől távoltartsuk, azáltal, hogy a tüskével ellátott területre nem tudnak leszállni, ott megtelepedni.

Tovább
Agrilaser

Agrilaser

Az Agrilaser egy speciális frekvenciájú lézerfényt kibocsátó készülék. A lézerfény a madarak felé irányítva egy közeledő fizikai tárgy benyomását kelti, amitől a madarak a túlélési ösztöneiknek köszönhetően azonnal felrepülnek. A folyamatosan és változtatható irányban mozgó fényhez a madarak nem tudnak hozzászokni, így egy idő után elhagyják a területet. Az Agrilaser technológia lehetővé teszi, hogy akár 500 méter távolságból is elriasszuk a madarakat zajhatás és környezetkárosítás nélkül.

Tovább