Tüskék

A beülés-gátló tüskék lehetőséget biztosítanak arra, hogy a madarakat megszokott pihenő- vagy fészkelő helyüktől távoltartsuk, azáltal, hogy a tüskével ellátott területre nem tudnak leszállni, ott megtelepedni.

A megfelelő tüskék kiválasztásakor figyelembe kell venni, hogy:

  • időjárásálló legyen (több évre megoldást adjon)
  • az adott felületre könnyen kihelyezhető legyen
  • mekkora védendő felület (meghatározza a tüske szélességét)
  • milyen célból tartózkodnak ott a madarak (meghatározza a tüskék sűrűségét)

Figyelem! A nem megfelelő minőségű tüskék hamar tönkremennek, a nem szakszerűen kiválasztott tüskék pedig eredménytelen kezelést, ezáltal fölösleges pénzkiadást jelentenek!

ALPHAPIC beülés-gátló tüskék: Magas minőségű, UV álló polikarbonát alapú, rozsdamentes acélból készült beülés-gátló tüske. Építményekre, épületekre rögzíthető, madarak beülése, fészkelése elleni védelmet nyújtó acéltüskék különböző tüskekiosztással.

A területhez igazodó, változatos rögzítési mód: ragasztás, csavarozás, egyes esetekben: gyorskötözés

Méretválaszték:

  • Galambtüske 48/5, védhető terület szélessége: 5-9 cm. Ajánlott: nappali tartózkodó helyek kezelésére
  • Galambtüske 48/10, védhető terület szélessége: 10-14c m Ajánlott: nappali tartózkodó helyek, csatornák kezelésére (Ajánlott a csatorna klipszhez is!)
  • Galambtüske 64/20, védhető terület szélessége: 15-20 cm Ajánlott: éjszakai pihenőhelyek, nappali tartózkodó helyek kezelésére (Ajánlott a csatorna klipszhez is!)
  • Galambtüske 80/20, védhető terület szélessége: 20 cm Ajánlott: fészkelő és éjszakai pihenőhelyek kezelésére (Ajánlott a csatorna klipszhez is!)

Kiegészítők: csatornaklipsz, mely ragasztás és csavarozás nélkül képes a galambtüskét az esőcsatornára rögzíteni (50 cm tüskeszakasz rögzítéséhez 2 db klipsz szükséges).

Megvásárolom

Kérdése van a termékkel, kihelyezéssel kapcsolatban? Keresse Pataki Balázs kollégánkat a Kapcsolat menüpontban található elérhetőségeken.
Kivitelezőre van szüksége? Amennyiben szakemberre van szüksége a hálózási munkálatok elvégzésére, keresse fel kivitelezői adabázisunkat.

Beülésgátló tüskéink tartóssága, változatos rögzítési módja biztosítja a hosszú távú védelmet! Konzultáljon szakembereinkkel, hogy a legjobb megoldást tudjuk nyújtani Önnek!